Camping

Ontdek de allernieuwste camping van Amsterdam!

Bij De Sport Camping logeer je op een heerlijk rustige, groene plek met bruisend Amsterdam op de achtergrond. Het gebied is één van de weinige onontdekte pareltjes van de stad met veel groene initiatieven. De camping zoemt van de activiteiten maar ook aan ontspanning is gedacht. Zo is er een open lucht sauna waar je heerlijk kunt relaxen en je weer helemaal kunt opladen voor een volgende activiteit of excursie. In ons eigen sportlounge serveren we de lekkerste panini’s en andere versnaperingen en natuurlijk bent je ook ’s avonds van harte welkom voor een eenvoudige maar overheerlijke daghap. De sportlounge ligt pal naast beachvolleybal-, tennis- en padelbanen. Op en rond het campingterrein is enorm veel te doen. Kijk snel onder het kopje ‘Activiteiten’ en kijk of jouw favoriete bezigheid ertussen staat. Onze camping is overzichtelijk en knus. Alle faciliteiten liggen op een steenworp afstand.

Camping showcase 1
Camping showcase 1
Camping showcase 1
Camping showcase 1
Camping showcase 1
Camping showcase 1

Directe omgeving

De Sport Camping ligt midden tussen de groene initiatieven. Zo ligt even verderop de Fruittuin van West waar je zelf je eigen fruit kunt plukken en de heerlijkste puur natuur producten kunt kopen (www.fruittuinvanwest.nl ). Vlak daarnaast liggen De Tuinen van West met een bloemenpluktuin, een voedselbos, een algenboot en een biologische boerderij. Ook om de hoek bij de camping ligt zo’n beetje de allerleukste horeca gelegenheid van Amsterdam: De Cantina Amsterdam West (https://hetrijkvandekeizer.nl/cantina/ ). Een heerlijke plek om te zitten of een beetje rond te hangen.

Fotoalbum2
Fotoalbum2

Amsterdam, Haarlem en het strand

De Sport Camping vormt een perfecte uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes. Zo zit je in 15 minuten in het centrum van Amsterdam maar ook in het centrum van Haarlem. Twee van de allermooiste steden die ons land rijk is. In 20 minuten lig je al op het strand van Zandvoort of Bloemendaal. Vlak naast de camping ligt recreatiegebied Spaarnwoude met een 18 holes golfbaan en op 5 minuten ligt de Sloterplas waar je een (zeil)boot of surfplank kunt huren en heerlijk kunt zwemmen.

Het leven is verrukkelijk…

Camping showcase 2
Camping showcase 2
Camping showcase 2