Glamping in Amsterdam

De mooiste glamping units van Amsterdam

Glamping in Amsterdam… De Sport Camping is de enige camping in de hoofdstad die het aanbiedt. Op onze camping staan zelfs diverse glamping units, van tiny houses tot safaritenten. Perfect voor een nachtje, een weekendje of zelfs een hele vakantie in Amsterdam. 

glamping
glamping
glamping
glamping

Glamping nabij het Amsterdamse centrum

Glamping is de ideale combinatie van een luxe verblijf en overnachten in de natuur. U bent van alle gemakken voorzien in onze accommodaties, terwijl u toch echt het heerlijke gevoel van de natuur om u heen ervaart. Bij De Sport Camping overnacht u aan de rand van Amsterdam, maar bent u met zowel de bus als de fiets binnen 25 minuten in hartje centrum. Een echte stadscamping met een rustige, groene ligging. Het centrum van Amsterdam en dat van Haarlem liggen op de spreekwoordelijke steenworp afstand en vlak om ons heen vindt u nog verschillende leuke cafe’s en restaurants. 

Uw fiets niet meegenomen op vakantie? Op de camping zijn er fietsen te huur, maar ook is er een bushalte om de hoek. Makkelijker kunnen we het haast niet maken.

Glamping accommodaties bij De Sport Camping Amsterdam

De Sport Camping biedt vier types glamping accommodaties aan. Eén daarvan is de Super Safaritent, een uniek verblijf waarin het voelt alsof je op safari bent. De tent is ingericht voor maximaal 6 personen, honden zijn toegestaan op aanvraag. 

Naast de safaritent zijn er drie types tiny houses: The Pentagon, de Giant Glamtainer en de Woody Woodpecker. Allen bijzonder op hun eigen manier. The Pentagon is een 5-hoekige tiny house, welke volledig is handgemaakt door 2 jonge ontwerpers. Heeft u ooit wel eens in een container geslapen? Op De Sport Camping krijgt u deze kans! De Giant Glamtainer is een container welke is omgebouwd tot glamping accommodatie in Amsterdam. Een lichte accommodatie met ruimte voor 2 personen. Als laatste kunt u ervoor kiezen om te verblijven in een klein houten huisje. Super sfeervol! 

Ontdek Amsterdam en word wakker in een rustige omgeving, vlakbij de gezelligheid van het centrum. Glamping in Amsterdam: het leven hier is fantastisch!

Pentagon
Pentagon
Pentagon
Pentagon

Glamping accommodatie in Amsterdam boeken?

Verzekerd zijn van een plekje in één van onze glamping accommodaties? Reserveer uw plekje en wij zorgen ervoor dat het de vakantie van uw leven wordt.

Direct reserveren