Amsterdam 7s sportcamping 

Beter dan dit wordt het niet, het was lang wachten en eindelijk is het dan gelukt. Voor het eerst in de geschiedenis hebben we een Amsterdam 7s camping naast het evenement terrein! Niet alleen betaalbaar maar ook super chill, want je ligt binnen 5 minuten lopen op je stretcher. Dat belooft nu al de gezelligste camping van het jaar te worden. De Sportcamping wordt speciaal voor het event omgetoverd tot de Amsterdam 7s camping.  

Bekijk de verschillende accommodatie mogelijkheden

  

Wat kun je van de Amsterdam 7s verwachten 

Never change a winning formula. We starten deze bijna 50e editie van het bekende Rugby 7s evenement met naar verwachting 70 topteams en duizenden fans. De 7s en vets 10s teams strijden in het sportpark gedurende de twee toernooidagen om de winst met op zondag de grote finale dag met eindfeest. De fans worden tijdens het evenement gegarandeerd getrakteerd op spectaculaire wedstrijden afgewisseld met bezoekjes aan de mini-bars, shops en natuurlijk het bruisende food & festivalplein. Met op de zondag na de smashing finale in het stadion het eindfeest met DJ als onvergetelijke afsluiter.

De huidige team inschrijvingen bestaande uit elite en social 7s en vets 10s teams bevestigen wederom het internationale karakter van de Amsterdam Rugby 7s. Niet voor niets is het toernooi (en het eindfeest) legendary voor velen met bijna 50 edities achter de rug die dit bewijzen.

Bestel je direct je tickets

66735f14_a81d_42cd_919f_e23623023b9e.jpg  5a04ea69_6e71_4bcf_8488_99b399ac9d67.jpg

De camping is voorzien van de belangrijkste faciliteiten en heeft een eigen bar en een pop-up restaurant waar je alles vindt wat je nodig hebt om het evenement fit & fris door te komen. Zeker ook wanneer je gebruik maakt van de sauna karavaan, om de spieren warm te maken of gewoon even te detoxen. 

Hoe wil jij je eitje in de morgen? 

Op de camping heb je meerdere accommodatie mogelijkheden:  

 1. Je neemt je eigen tent of camper mee.
 2. Je huurt een van de bestaande accommodaties;
  1. Tiny house
  2. Dream Dome Tent
  3. Safari Tent
  4. Legertent
  5. Glamping tent
 3. Gebruik de vouchercode: CAMP7s tijdens je boeking