Over ons

Wij zijn allemaal gek. Gek van sport welteverstaan. Niets mooier dan lekker bezig te zijn, flink te zweten en het hoofd leeg te maken.

Arnoud

Voetbal en tennis maar eigenlijk allround sportliefhebber. Zag met deze camping een droom in vervulling gaan. Een multifunctioneel sportcomplex waar je kunt blijven slapen. Hoe vet is dat…

Anja

Tennis en voetbal (keeper). Wonderschoon en administratief ijzersterk. Zorgt ervoor dat alles op tijd wordt betaald en afgedragen. Kunt haar wakker maken voor een potje tennis.

Bodien

Hockey. Lui en puberaal. Door haar op de camping flink aan het werk te zetten proberen we haar weer een beetje dienstbaar te maken. Voor iedereen behalve haar ouders altijd behulpzaam en opgewekt.

Tycho

Voetbal en tennis. Heeft alle sportactiviteiten en faciliteiten op de camping persoonlijk getest. Wil sindsdien niet meer naar huis. 

Boogie

Hardlopen en wandelen. Allerliefste campinghond van de hele wereld. Geeft poten en high fives en mag na gedane arbeid graag een tukje doen.

Remco

Allround sportliefhebber. Veelzijdig sporter en als zodanig beoefenaar van verschillende sportdisciplines. Staat naast zijn sportieve inslag bekend om zijn organisatietalent. Bij het in goede banen leiden van onze camping valt bij hem alles op zijn plek.

Sander

Acrobatiek. Kan heel goed tegen hitte en kou vandaar ook dat hij verantwoordelijk is voor de sauna en  Iceman Workshops. Is ook fysiotherapeut en altijd beschikbaar voor een consult.

Stef

Voetbal en atletiek. Door enig fysiek ongemak helaas niet meer tot sporten in staat. Zijn analyses echter zijn nog altijd haarscherp. Schuif je bij ‘m aan weet dan dat je niet voor middernacht thuis bent.