Tiny house Amsterdam

Leef groots en ontdek Amsterdam vanuit een Tiny House

Wat is leuker dan overnachten in Amsterdam? Overnachten in een tiny house in Amsterdam! Er is een ontzettend ruim aanbod aan accommodaties door heel Amsterdam, maar zo bijzonder als bij ons gaat u ze niet vinden. Geen kamer aan een bedompte gang in een muf hotel, maar een tiny house lekker buiten in de natuur. Aan de binnenkant een vijfsterren accommodatie, terwijl u met een paar stappen alweer heerlijk buiten staat. Hier ruikt u het groen en hoort u het gefluit van de vogels en het gekwaak van de kikkers. Dat noemen wij: glamping to the limit!

Pentagon
Pentagon
Pentagon
Pentagon

Tiny House huren in Amsterdam

De Sport Camping in Amsterdam beschikt over diverse tiny houses: The Pentagon, Giant Glamtainer en Woody Woodpecker. The Pentagon is een 2-persoons huisje, ontworpen én gebouwd door twee jonge, creatieve ontwerpers. De unieke, maar praktische inrichting maakt het een fijn plek om te verblijven. Er is zelfs een kleine werkplek aanwezig.

Tiny house de Giant Glamtainer is een container, maar dan gemaakt voor een bijzondere overnachting in Amsterdam. De 35 m2 grote accommodatie beschikt over een keuken en badkamer met toilet en douche: van alle gemakken voorzien!

Als laatste beschikt de camping over tiny house de Woody Woodpecker. Klein, knus en erg fijn! Ondanks het compacte formaat beschikt de tiny house over een slaapkamer op de 1e verdieping, eigen douche, toilet en aanrecht met gootsteen. 

Op vakantie naar Amsterdam met uw hond? In al onze tiny houses zijn honden toegestaan!

De tiny houses op onze camping in Amsterdam kunt u eenvoudig huren via de website. Kies welke accommodatie het beste bij u en uw wensen voor een heerlijke vakantie in Amsterdam past. Zo geniet u optimaal en zult het u aan niets ontbreken.

glamping
glamping
glamping
glamping

Tiny house in Amsterdam reserveren?

Uw vakantie in één van onze tiny houses reserveren? We kunnen niet wachten u in één van onze tiny houses in Amsterdam te mogen verwelkomen. 

Tiny house reserveren